marți, 16 noiembrie 2010

2.5 Cum sa port un razboi cu o alta alianta?


Trimite un spion in acea alianta, dar ai grija sa nu mearga direct- isi vor da seama- trimite-l in 2-3 aliante aliate cu alianta cu care porti razboiul, si apoi in acea alianta. Spune-I sa iti zica toate tacticile lor, sis a incerce sa porneasca o rascoala.El trebuie sa trimita mesaje gen,,Vai ce ma enerveaza liderul, se crede cel mai tare, dar restul aliantei e OK’’ , membrilor care nu  sunt cei mai buni prieteni cu liderii…….Apropo, trimite invitatii tuturor membrilor din acea alianta, poate ai noroc si reusesti sa faci cativa membri sa vin in alianta ta, ai grija sa nu fie spioni…….
Fa atacauri organizate asupra anumitor orase: fa un topic in alainta,,Rezervari’’ inc are fiecare membru sa-si reserve un oras din acea alianta pe care sa-l cucereasca…….cand are armata destula si nava de colonizare, spune-le membrilor din apropiere, sa atace acel oras rezervat, apoi va atacat cel care vrea sa-l cucereasca…… si in timp ce nava de colonizare e acolo, trimite-ti sprijin pe oras ca sa nu poata fi distruse trupele lui……trimite playerilor din alianta ta, diferite puteri divine care sa-I ajute: Semn Divin , Darul Mari, etc. Iar membrilor celeilalte aliante , puteri divine de distrugere: Cutremur,Fulger, etc.Trimite sprijin masiv celor care au nevoie. Cre id-urile de Messenger al membrilor aliantei, ca sa le poti lasa mesaje cand ei nu pot intra pe Grepolis, sau cere-le chiar nr de telefon. Lasa-le membrilor alaintei tale impresia ca se pot baza mereu pe tine, asta le va mari moralul, si ii va ajuta in lupta cu acea alianta.

Un comentariu:

  1. Multzam de sfaturi, au folosit!

    2 intrebari daca pot:

    1. Farul mareste viteza pt toate trupele tale navale sau doar pt orasul respectiv? daca e pt toate suna tentant.

    2. Unde sfatuiesti sa cuceresti primul oras/prima colonie? Mai aproape, pe aceeasi insula (am vazut ca multi isi iau pe aceeasi insula, langa orasul-mama sau isi fac colonie peste "drum" de ei, la insula colonizabila din fatza orasului). Doar astea 2 ma framanta momentan.

    Oricum, multumesc pt tot si frumos blog, mie mi-a folosit si sunt convins ca si la altii!

    RăspundețiȘtergere