joi, 8 iulie 2010

1.8 Care unitati terestre sunt bune in aparare si care in atac?

Pai, ca sa va dati seama mai usor, am facut un fel de tabel (care nu contine informatii despreunitatile mitice):
Sabieri - Foarte buni in APARARE. Slabi in ATAC (daca nu atacati orase parasite sau orase de tarani, mai bine nu-i trimiteti sa atace, dar daca te ataca cineva cu multi hopliti sau multe care de lupta , astia-s dusi!)
Prastiasi - Slabuti in APARARE. Foarte buni in ATAC (cand esti slab si nu iti permiti care de lupta, calareti, hopliti sau catapulte, prastiasii sunt foarte buni, mai ales daca trimiti multi, o sa ai rezultate foarte bune) Arcasi - Buni in APARARE. Slabuti in ATAC (daca e sa lupte contra sabierilor sau calaretilor, nu au nici o sansa, dar in atac, nu ajuta prea mult, dar sunt destul de rapizi, si aduc prada de razboi destul de multa)
Hopliti - Buni in ATAC. Bunicei in APARARE (astia nu trebuie sa se confrunte cu : prastiasi,arcasi,catapulte. Bonus in aparare: daca sunteti atacati de prastiasi, sabieri sau calarreti, ei sunt unitatea perfecta cand nu va permiteti care de lupta)
Calareti - Buni in ATAC. Buni in APARARE (sunt buni in aparare, doar atat timp cat nu sunteti atacat de care de lupta sau hopliti:)) pentru ca sunt foarte vulenrabili la arme ascutite)
Care de lupta - Foarte buni in ATAC. Buni in APARARE (sunt foarte puternici impotriva tuturor armelor, dar totusi putin mai slabi impotriva armelor ascutite, adica hopliti ii doboara cel mai usor dintre toate unitatile) Catapulte - Foarte bune in ATAC. Bune in APARARE ( in atac, ele distrug zidul aparatorului, lasandu-l mai vulnerabil in fata trupelor atacatorului)

2 comentarii:

  1. Merci pt ghid! Treci si pe la blogul meu, daca joci metin2.. Ms!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Prastiasii sunt buni cabd nuti permiti catapulte. Restul ar trebuii scos de acolo tinand cont ca sunt pt distanta. Si cine nusi permite hopliti?

    RăspundețiȘtergere